PDA

View Full Version : How many ram would a proxy vps need?



thpinky
11-23-2008, 18:33 PM
I need a vps hosting for my 10 proxies, they receive alot of visitors and have overloaded my ram in my old vps with 512mb ram within only 2 days. So i need to know how many rams would a vps need that i will use for hosting my 10 proxies. And give me some hosting suggestion if you will. Thank you

Terracotta
01-01-2009, 12:12 PM
It will be according to your requirement, if 512 mb is not working go for 1 GB if it too is not working then go for 2 GB and so on :)

UnderdogMad
01-03-2009, 14:23 PM
1Gb should do i presume.

Ar_kan
01-26-2009, 05:58 AM
I have seen nice VPS offers from Razorservers.com and I believe they will help you much in meeting all your needs.
The company has been in the web hosting business for a long while and has the reputation of a stable company.