Results 1 to 9 of 9


  1. #1

    Default Server on a dynamic IP?

    I want to run a server on my home computer but my IP is Dynamic. I called my ISP to see if I can get a static IP but they said they don't offer it. Any suggestions?

  2. #2

    Default

    You might want to change your ISP who can give you Static IPs

  3. #3

    Default

    It's very simple. You can use NoIP or DDNS also. Each time, your IP address will change, you will be able to reach your host or to resolve your IP address with the domain name you set for your home computer. This is very useful, for some days, but if you need it permanently, you will need to pay for a domain name for your home computer. But it's not really expensive around 10$. Moreover, some routers have that option like tplink. I don't know which router you use.

  4. Default

    Each time, your IP address will change, you will be able to reach your host or to resolve your IP address with the domain name you set for your home computer. Showbox App This is very useful, for some days, but if you need it permanently, you will need to pay for a domain name for your home computer.

  5. #5

    Default

    You can just get a static ip in . a popular web hosting solution in USA.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Texas, united state
    Posts
    106

    Default

    It's extremely basic. You can utilize NoIP or DDNS moreover. Each time, your IP address will transform, you will have the capacity to achieve your host or to determine your IP address with the area name you set for your home PC. This is extremely valuable, for some days, however in the event that you require it for all time, you should pay for an area name for your home PC. Be that as it may, it's not by any means costly around 10$. Besides, a few switches have that choice like tplink. I don't know which switch you utilize.

  7. #7

    Default

    The article you shared, it was very interesting and meaningful, I hope the next article will update you with interesting and new information to share information to readers, thank you for sharing.

  8. Default

    Thanks for sharing this.

  9. #9

    Default

    use aws to generate dynamic ip


Similar Threads

  1. What is Dynamic XML sitemap..?
    By sonamsharma789 in forum Internet Marketing, SEO, PPC, Web Development Forums
    Replies: 9
    Last Post: 04-09-2018, 05:40 AM
  2. What is dynamic content or dynamic pages?
    By deepy in forum SEO Forum
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-2014, 02:36 AM
  3. Server on a dynamic IP?
    By simismy in forum Dedicated Server Forum
    Replies: 12
    Last Post: 08-16-2014, 04:18 AM
  4. What is Dynamic SEO ?
    By binarynpixel in forum Internet Marketing, SEO, PPC, Web Development Forums
    Replies: 0
    Last Post: 06-22-2013, 14:59 PM
  5. Dynamic DNS
    By Positive in forum Domain Name Forum
    Replies: 3
    Last Post: 01-11-2006, 21:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| UKC | VPS Germany | Webmaster Marketplace | Web Hosting Forum | Domain Name Forum | VPS Forum | Webmaster Forum | Website Design Forum | Sites For Sale |